VIDEO/ Shikoni si ndalon zemra në çastet e fundit të jetës së njeriut?

Shpesh është folur për trupin dhe shpirtin e njeriut, por a e dini se çfarë ndodh në çastet e fundit të jetës së njeriut?

Më poshtë do ju pasqyrojmë një video ku shpjegohet gjithçka, se sa i vështirë është shkëputja e shpirtit nga trupi në momentet e fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *