Kuzhinieri Rexhepi e bënë enëlarësin nga Gambia partner të biznesit

Kuzhinieri Rexhepi e bënë enëlarësin nga Gambia partner të biznesit

Nëse Ali Sonko nuk ka qenë enëlarësi më i famshëm në botë, tani ai mund të bëhet i njohur si enëlarësi që u bë partner biznesi në restorant.

Të premten e kaluar, restorant ‘Noma’ pati ditën e fundit të punës në lokacionin e tanishëm në Kopenhagë, ku ishte hapur në vitin 2003, shkruan Berlingske,

Një ditë më pas, kuzhinieri i famshëm shqiptar, Rene Rexhepi, mblodhi stafin dhe miqtë e shtëpisë në një ndejë me afër 250 mysafirë.

Një ditë më pas, kuzhinieri i famshëm shqiptar, Rene Rexhepi, mblodhi stafin dhe miqtë e shtëpisë në një ndejë me afër 250 mysafirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *