Šÿté žemrá, Arilena ñdâń śùper fòtòñ nga pùśhímet më të dáśhùríń

Šÿté žemrá, Arilena ñdâń śùper fòtòñ nga pùśhímet më të dáśhùríń

Në ditën e saj të lindjes, këngëtarja Arilena Ara zyrtarizoi lid.hjen me menaxherin Popi Kola. Dyshja janë bashkë prej vitesh dhe nuk i kanë kursyer fotot në rrjete sociale, ndonëse kurrë nuk kanë folur publi.kisht për lidhjen.

Së fundmi çifti kanë nisur pushimet dhe nuk kanë munguar pozat e ëmbla në Instagram. Arilena ka publikuar në profilin e saj një foto krah partnerit dhe ndjekësit kanë vërshuar me komentet.

Të njëjtën foto e ka postuar më pas dhe Popi. Dyshja kanë preferuar të mos shkruajnë asgjë krahas postimit, mirëpo ndonjëherë dashuria nuk ka nevojë për fjalë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *