Njoftim nga Ambasada Gjermane në Tiranë. Rihapet Zyra e Vizave dhe Pasaportave

Njoftim nga Ambasada Gjermane në Tiranë. Rihapet Zyra e Vizave dhe Pasaportave

Njoftimi i plotë i Ambasades Gjermane në Tiranë

Zyra e Vizave dhe Pasaportave të Ambasadës Gjermane në Tiranë rifillon punën normalisht ditën e hënë, më 27.07.2020; takimet e konfirmuara mund të mbahen. Aplikuesve, të cilët kanë pasur takim në periudhën kohore 20.07.2020 deri më 24.07.2020 do t’u konfirmohet një takim i ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *