Jemi me keq se Siria.Shqiperia po zbrazet!

Jemi me keq se Siria.Shqiperia po zbrazet!

Zografi bis shpallet kampion i zi boteror i vitit 2019 per spastrimin etnik te shqiptareve nga Shqiperia.

Sipas Eurostat ai le mbrapa Asadin e Sirise se luf.tes civile!

Miq, nga viti qe erdhi ne pushtet, me zbatimin e politikave te Çubrilloviçit, Edvin Kristq Zografi bis sipas Eurostat ka larguar nga Shqiperia 420000 shqiptare, prej te cileve 220000 mije kerkuan azil politik ne Gjermani dhe vedet e tjera anetare te BE.

Ai parakalon dhe del perpara cdo vendi tjeter ne bote dhe renditet edhe vet para Asadit te Sirise.
Vetem ne vitin 2018, sipas zyres federale te statistikave te Gjermanise, nga Shqiperia shkuan ne kete vend 1130 mjek pra aq sa jane diplomuar ne kater vite mjeke tek ne.

Ne zbatim te kesaj politike Zografi Bis:
1-vret çdo minute, çdo ore, çdo dite shpresen shqiptareve
2-ne 7 vite ky shpresv.rases jo vetem qe nuk rriti por per shkak te inflacionit uli me 15% rrogat e shqiptareve
7 vite me pare rrogat ne Shqiperi ishin me te larta se sa ne Bullgari, Rumani, Serbi, Maqedonine e Veriut, Bosnjr, Mali i Zi dhe Kosove kurse sot Shqiperia ka rrogen mesatare me te ulet ne rajon.
Sot mjeku, imfermierja, polici, ushtaraku ne Kosove marrin rroga dy here me te larta se ne Shqiperi.

3-ne 7 vite ky shpresevr.ases ka investuar ne te gjitha rrethet e Veriut te marra se bashku, pra ne tre qarqe me pak se sa ka investuar ne rrethin e Tepelenes. Ndaj dhe shperngulja masive e shqiptareve eshte nga zonat veriore dhe verilindore te vendit.

4- Ne 7 vite ky shpresev.rases ka investuar ne rruge, shkolla, qendra shendetesore, sherbime, ferma, ujesjellesa te Shqiperise rurale 30 perqind me pak se sa ne qytetin e Durresit per te ndare parate me Gjushin. Ai rrenoi me shpejtesi sistemin e kujdesit shendetesor, arsimore dhe te sherbimeve ne teresi

5-Vetem ne nje vit, sipas statistikes zyrtare ky shpresev.rases arrestoi 38 qytetare shqiptar si asnje vend tjeter ne bote, vetem per faturat e energjise pra per çeshtje civile. Si ne asnje vend tjeter ne planet u arrestuan 22 mije shqiptar, dhe miijra e mijra te tjere per faturat e ujit dhe shkaqe re tjera civile.

6- Ne keto 7 vite ai shkaterroi shtetin ligjor, sigurine juridike, sistemin e drejtesise i zevendesoi me narkoshtetin e pare dhe te vetem ne historine e Europes. Shqiperine e shnderroi ne vendin e karteleve te te droges, qendren operacionale te krimit te organizuar nderkombetar, vendin me te korruptuar ne Europe dhe njerin prej me te korruptuarve ne bote!

Per te gjitha keto dhe shkaqe te tjera, Edvin Kristaq Zografi ka spastruar nga Shqiperia me shume qytetare se sa luft.rat civile ne Siri apo Afganistan dhe Irak.

Çdo shqiptar qe e ndjen veten te detyruar ndaj ketij vendi duhet te ngrihet me te gjithe guximin per te shporrur nje minute e me pare, monstren kombetare Edvin Kristaq tradh.tari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *