I bie portofoli në pellgun me alígator, nëna rrèzikon jetën e saj dhe të djalit vetëm për ta marrë

I bie portofoli në pellgun me alígator, nëna rrèzikon jetën e saj dhe të djalit vetëm për ta marrë

Një moment drámatik u filmua në Parkun e Kafshëve të egra në Safari North në Brainerd, Minesota, të shtunën, kur një nënë dhe një djalë u hodhën në një gropë me alígatorë për të marrë portofolin që i kishte rënë.

Video e skenës tronditëse tregoi djalin e ri që vraponte rreth gropës ndërsa fëmijët e tjerë e shikojnë dhe i thonë që të qëndrojë larg zvarranikëve të rrèzikshëm.

Ndërsa ai vazhdon të vrapojë përreth, nëna e tij shihet duke provuar të largojë aligatorët në mënyrë që të mund të tërheqë kuletën.

Ajo rrëmben shkëmbinj dhe i hedh te zvarranikët e vegjël, duke u përpjekur t’i bëjë ata të largohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *