Gani Geci ka alarmuar se jeta e tij është në rrezik

Gani Geci ka alarmuar se jeta e tij është në rrezik

Ish-deputeti i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Gani Geci, ka alarmuar se jeta e tij është në rrezik.

Geci ka thënë se këtë informatë e ka marrë dje, rreth orës 18:00, përmes një telefonate që i ishte bërë nga disa persona nga SHBA dhe Brukseli.

“Unë dua ta ndajë një informatë me ju dhe qytetarët e Republikës së Kosovës sepse dje rreth orës 18:00 më kanë thirrë në telefon disa persona nga SHBA, Brukseli e Holanda. Dua të ju tregoj juve se pas intervistimit të presidentit, Brukseli ka informata se jeta ime është në rrezik. Prandaj dua që këtë informatë ta ndajë me ju, mua dje më është thënë të kem kujdes…”, thotë Geci mes tjerash përmes kësaj videoje.

Shikoni videon:

https://www.facebook.com/watch/?v=730213797776837

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *