Ekipi i Kategoris Pare prezanton projektin, Shqipëria me një tjetër stadium të ri modern

Ekipi i Kategoris Pare prezanton projektin, Shqipëria me një tjetër stadium të ri modern

Një tjetër stadium I ri do të shtohet Shqipërisë. Pas atij të Kukësit që po ndërohet dhe është në përfundim si dhe atij të Apolonisë që është projketuar, tashmë edhe në Rrogozhinë kanë menduar për infrastrukturën. Në faqen zyrtare Egnatia ka prezantuar projektin për stadiumin e ri “Arena Egnatia”.

Postimi I Egnatias:

Egnatia prezanton projektin “Arena Egnatia”.

“Hasan Zyla”

Zonja dhe zotërinje kemi kënaqësinë të ju prezantojmë këtë kryevepër të Stadiumit “Hasan Zyla” projekti është në fazën e parë.

Intevestitorët kanë

projektuar zhvillimin e ri të sportit në qytetin e Rrogozhines në ditët në vijim me kalimin e vendimit të Keshillit Bashkia qyteti i Rrogozhines do ketë një Stadium me të licensuar nga UEFA.

Në ditët në vazhdim do bëhet edhe prezantimi i projektit të plot që Egnatia do nisi. “Akademia Egnatia” projekti i fushave stërvitore si edhe Stadiumi “Hasan Zyla”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *