“Pritet të largohen 615 mijë shqiptarë”, Meta bën thirrjen e fuqishme: Koha për të ndalur projektin antikombëtar të zhbërjes së vendit

“Pritet të largohen 615 mijë shqiptarë”, Meta bën thirrjen e fuqishme: Koha për të ndalur projektin antikombëtar të zhbërjes së vendit

Kreu i shtetit, Ilir Meta reagoi pas një raportit të OKB-së, që parashikon se nga Shqipëria do largohen edhe 615 mijë njerëz të tjerë.

Reagimi i Metës: Ndalimi i ritmeve dramatike të shpopullimit të Shqipërisë është sfida më e madhe që kërkon urgjentisht reflektim dhe zgjidhje konkrete.

Koha për të ndalur projektin antikombëtar të zhbërjes së Shqipërisë është tani! Plotësimi pa vonesë i 15 kushteve është harta e vetme e rrugës së Shqipërisë europiane! Të bashkohemi kundër shpopullimit dhe kthimit të shpresës! Shqipëri pa shqiptarë nuk mund të ketë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *