EMRI/ Íńfektóhet me CÒVÍD-19 ministri i qeveríšê Rama?

EMRI/ Íńfektóhet me CÒVÍD-19 ministri i qeveríšê Rama?

Ministri i qeverisë Rama është infe.ktuar me COVID-19?

Ministri i Bujqësisë Bledi Çuçi ka më shumë se një javë që nuk shkon në punë.

Sipas ish-kryeministrit Berisha, i cili bazohet në denoncimin e një punonjësi të ministrisë, Çuçi ka rezultuar pozitiv ndaj COVID-19.

Sipas Berishës, të gjithë punonjësit e ministrisë janë trembur se mos Bledi Çuçi, i ka infektuar edhe ata, pas mbledhjes së një javë më parë.

Denoncimi:

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital.

Pershendetje,Doktor Berisha doja te thoja qe Ministri Cuci ka me shum se nje jave nuk vjen ne Ministri dikush koridoreve thot ha thy kemben dikush thot eshte me covid 19 e gjith stafi ka frik se ka ber dhe mledhje me punojsit me dyer te mbyllur ika zen paniku e nuk I lejon te bejn tamonin.

Shum Faleminderit e shendet te plot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *