Üpś del fótòja! Me míñífùnd dhe me bárkùñ zbùlùar, šhikóni si dukej Xhemi Shehu adòleśheńte

Üpś del fótòja! Me míñífùnd dhe me bárkùñ zbùlùar, šhikóni si dukej Xhemi Shehu adòleśheńte

Xhemi Shehu , modera.torja e njohur eshte nder te rralla perso.nazhe qe nuk i eshte nensht.ruar nder.hyrjeve este.tike

Ajo eshte cile.suar si nje nder feme.rat me te buku.ra te ekranit. U be shume kohe qe Xhemin e shikojme ne ekran po nga ajo kohe e deri tani ajo ka ndryshuar shume.

Shume pak veta e mbajne mend moder.atoren ne fillimet e saj si vel.ine e Fiks Fare. Ne rrjetet sociale prezant.uesja ka publ.ikuar nje fo.to te reali.zuar disa vite me pare.

Fo.to e kohes kur Xhemi ka qene nje adoles.hente e sapo diplomuar , lajkatare dhe shume e kends.hme. “Kjo nuk jam une” shkruan moderat.orja me shaka ne nje foto tjeter te postuar ku Xhemi shfaqet perseri shume vite me pare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *