Simpatizantja e PDK-së e quan Hashim Thaçin profet

Simpatizantja e PDK-së e quan Hashim Thaçin profet

Simpatizantja e PDK-së E.M përmës një postimi në rrjetin Social Facebook, e ka quajtur Kryetarin e Kosovës edhe profet.

“Profeti Hashim Thaqi Alejhi Selam” ishin disa prej fjalve që i shkroi për Presidentit të Kosovës Hashim Thaçi

Më poshtë e keni statusin

“Profeti Hashim Thaqi Alejhi Selam ky gjigand i madh i shtetit të Kosovës!
Luftoj dhe Sakrifikoi gjate gjithe jetes se tij per rrezimin e diktaturave dhe lirine dhe dinjitetin e popullit te tij!” (Statusi êshtë i plotë pa ndërhyrje)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *