Mori famë nga teksti “e kam ….* profesoreshën”, reperi zbulon çfarë ndodhi me të pasi kënga u bë virale

Mori famë nga teksti “e kam ….* profesoreshën”, reperi zbulon çfarë ndodhi me të pasi kënga u bë virale

Don Xhoni është reperi më i ri në tregun muzikor shqiptar, i cili shënoi startin e karrierës me një freestyle, pjesë e së cilës ishte një profesoreshë.

“E kam q* profesoreshën që vit të dytë”, thotë Don Xhoni dhe video u shpërnda kudo në rrjetet sociale duke u bërë virale. Pas kësaj, u garantua suksesi i tij dhe nuk munguan ofertat për koncerte.

Së fundmi ka dhënë intervistë për Prive dhe u pyet nëse është kontaktuar nga profesoresha pas publikimit të freestyle. Don Xhoni u përgjigj se ajo ka ikur nga Kosova dhe jeton jashtë shtetit tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *