Dua Lipa i tregój bótéš Šhqípéríñ etñíke, kómeñtí i Lorik Canës merr véméñdjeñ

Dua Lipa i tregój bótéš Šhqípéríñ etñíke, kómeñtí i Lorik Canës merr véméñdjeñ

Këngëtarja me orig.jné nga Kosova, përpos të gjithave, asnjëherë nuk harron rrënjët e saj.

Këtë herë ajo ka publi.kuar një foto të har.tés së madhe të Shqipë.ris bashkë me figurën e Ismail Qemalit dhe Isa Boletinit, e njohur ndryshe edhe me si flamuri i “Autoch.thonous”.

“Autok.toné- mbiemër (për banorët e një vendi) vendas dhe jo të ardhur nga emig.rimi apo kolonitë,” shkroi Dua.

Komentet përbri fotos kanë qenë të shumta, ku nuk munguan edhe pers.onazhe të njohur shqip.tar, si modera.torja Albana Osmani apo futbollisti Lorik Cana. Ky i fundit, i njohur edhe si një pa.triot i flaktë ka shkruar: “O Tokë Tonë .”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *