Dr Bytyqi tregon pamjet e një rëntgenit të 30 vjeçarit me Covid19, e i cili më herët nuk ka pasur kurfarë sëmundje shoqëruese

Dr Bytyqi tregon pamjet e një rëntgenit të 30 vjeçarit me Covid19, e i cili më herët nuk ka pasur kurfarë sëmundje shoqëruese

Doktori nga Ferizaji, Besim Bytyqi, ka shokuar, pasi që ka publikuar rëntgenin e mushkërive të një 30 vjeçarit i cili është i prekur nga koronavirusi.

Postimi i plotë:
Shumica e njërëzve po e kalojnë këtë sëmundje më pak simptoma. Por një pjesë e tyrë po luftojnë mes jetës e vdekjes.Une nuk podua të bëj panik, por po ju flas nga përvoja e përditshme që jam duke punuar në spitalin e COVID- it në Ferizaj.Kjo sëmundje nuk pyet moshë.
Aty kemi të hospitalizuar njerëz të kategorive të ndryshme, pleq djem e vajza edhe të reja, në mesin e tyre edhe mjekë dhe infermier.Shiqoni një rentgen të mushkërive si është katandisur nga ky virus. Ky rentgen nuk është i një plaku 90 vjeqar, por i një të riu nën moshën 30 vjeqar që më herët nuk ka pasur kurfarë sëmundje shoqëruese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *