Xhensila Pere i ñxjerr të pálárát śhoqeś së ñguśhté/ “Xhesiara pélqeń ćùnát me mâkíná të bùkùrá”

Xhensila Pere i ñxjerr të pálárát śhoqeś së ñguśhté/ “Xhesiara pélqeń ćùnát me mâkíná të bùkùrá”

Xhensila Pere dhe Xheisara Frisku janë dy mik.esha mjaft të mira dhe në rrje.tet soci.ale na tregojnë se mundohen të shpen.zojnë sa më shumë kohë së bashku.

Mirëpo ashtu siç ndodh jo pak rrallë në jetën e përdi.tshme, shoqet e ngushta i kanë nxje.rré të pal.arat njëra-tjetrës.

Xhensila ka treguar në emisionin “Ftesë në 5” se Xheisarës i pëlqejnë shumë djemtë me makina të shtre.njta duke e vënë kështu në sik.let mik.eshën e saj.

Këngëtarja u mundua të just.ifikojë dekl.aratën e shoqes dhe tregoi një histori që i kishte ndodhur një ditë kur kishin dalë.

“Ajo është shoqja ime e ngu.shté dhe ne kemi shumë situata bashkë. “Gold digger” janë këto gocat që i provojnë në Amerikë çunat me makina të bukura. Edhe unë një ditë bëra gjatë gjithë kohës muhabet për këto gocat dhe ngjitur kishim një djalë që ishte goxha king dhe unë që gjatë gjithë kohës s’po ja fishkë.lleja fare. Kur dolëm jashtë ky ishte me një makinë të bukur dhe më ngriti dorën, ne ishim bashkë dhe unë për momentin, pa vetëdije ngrita dorën. Prandaj thotë ajo që unë vërej makinat”, u shpreh Xheisara./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *