Oriola dhe Eros Grezda i japin fùñd lídhjeś së tyre?

Oriola dhe Eros Grezda i japin fùñd lídhjeś së tyre?

Lidhja e modele Oriola Marashit dhe futbollistit Eros Grezda bëri që dyshja të ishin për një kohë të gjatë tema kryesore në media.

Në fillim fshehurazi e më pas dyshja doli hapur si çift.

Në rrjet u bë e ditur se çifti po bashkëjetonte në Kroaci dhe gjërat po shkonin “vaj” sipas InstaStory-ve të postuara nga vetë ata.

Por çfarë ndodhi papritur?

Oriola dhe Eros nuk ndiqen më në Instagram dhe kjo lind dyshimet për një ndarje të çiftit.

Nuk dihet ende jane apo jo me bashke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *