“Oj nëna ime, vdiqa”, dalin pamjet e rënda brenda spitalit , pacientët rënkojnë nga simptomat e Covid-19

“Oj nëna ime, vdiqa”, dalin pamjet e rënda brenda spitalit , pacientët rënkojnë nga simptomat e Covid-19

Pamje të rëndë vijnë nga spitali infek.tiv në Tiranë ku po trajtohen pacientë të infektuar me Covid-19.

Ministrja e Shëndetësisë që ka shpërndarë një video nga brenda spitali ku shihen dhe dëgjohen pacientë të infektuar nga virusi Covid-19 teksa rënkojnë për shkak të simptomave që jep ky virus.

Shumë pacientë janë të intubuar dhe u nevojitet me patjetër oksigjeni për t’i mbajtur në jetë. Një paciente dëgjohet teksa rënkon, ndërkohë që personeli i spitalit i qendron pranë. “O nëna ime vdiqa”, dëgjohet teksa rënkon pacientja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *