“Ma do meñderjá”/ Plas śherrí mes Dajana Shabanit dhe ñdjekëses

“Ma do meñderjá”/ Plas śherrí mes Dajana Shabanit dhe ñdjekëses

Moderatorja Dajana Shabani ka publikuar mesazhet e shkëmbyera me një nga ndjekëset në rrjetet sociale.

Një vajzë, i shkruan Dajanës: “Pse drídhesh sikur je futur në korent”.

“Se më do men.derja, po ti ca halli ke?” – i shkruan Shabani. Më pas ndjekësja i përgjigjet duke i vënë në pah kulturën.

“Ti, një e panjohur në Instagram nuk më tregon mua kulturën sepse të mos vdèsësh injorante, men.dere është for.ma më e kultu.ruar e shkruar në fjalin shqip. Dhe nuk mendoj se ti ke një kulturë të madhe kur ndjek dikë dhe i jep mend, kur tjetra as nuk di që ekziston”, replikoi sërish moderatorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *