Çifti kthen kontejnerin e vjetër në një shtëpi përrallore

Çifti kthen kontejnerin e vjetër në një shtëpi përrallore

Një çift ka përdorur një ide gjeniale, duke kthyer një kontejner, në një shtëpi përrallore për tu jetuar.

Jaimei dhe Dave shfrytëzuan shumë ide që kishin në mendje dhe më pas i futën në zbatim.

Ata realizuan ëndrrën e tyre pa pasur nevojë që të kryejnë shpenzime të larta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *