Fjalët prekëse të motrës së policit që humbi betejen me Covid-19: Nuk di si të jetoj pa ty

Fjalët prekëse të motrës së policit që humbi betejen me Covid-19: Nuk di si të jetoj pa ty

“I dashur vëllau im, na ike në moshë të re. Na thave shpirtin bre Ilir Gjoka, ne u rritëm bashkë, perveç që ishim vëlla e motër, ishim shokë dhe ekip i fortë bashkë, nuk di si do jetoj pa prezencën tënde, pa shakatë tuaja, pa këshillat e tua dhe pa forcën dhe mbështetjen e madhe që ma dhe gjithmonë ??
Mungesën tënde nuk e zëvendeson askush o ylli jonë i bukur. Qe shtylla e shpisë, krenaria jonë, i shërbeve atdheut dhe popullit pa e kursyer veten në asnjë moment… qysh bre na tradhtove kështu ???? kujtimet me ty do të mbesin gjithmonë sirtar i çmuar i zemres time ?????? “, ka shkruar ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *