E ka ńdáré meńdjeń, këtë verê Hygerta Sako po bën nám.íń me bík.íńí

E ka ńdáré meńdjeń, këtë verê Hygerta Sako po bën nám.íń me bík.íńí

Ish- “Miss Albania 1995” si dhe moderatorja sportive, Hygerta Sako shfaqet në fo.rmë shumë të mirë tek fotot e fundit qe ka publi.kuar nga pla.zhi në Instagram.

Moderatorja duket se e ka nd.arë mën.djen këtë ve.rë për të bërë na.min në rrjet.

Në të gjitha fot.ot me bi.kini Hygerta është pëlq.yer dhe komplim.entuar pafund nga ndjek.ësit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *