Video/ Befason Kryeministri Hoti kur e pyet Vuçiq a flet serbisht

Video/ Befason Kryeministri Hoti kur e pyet Vuçiq a flet serbisht

Avdullah Hoti e takoi sot për herë të parë si kryeministër presidentin e Serbisë, Aleksandër Vuçiq në Bruksel. Ky është takimi i parë i drejtpërdrejtë ndërmjet përfaqësuesve të Kosovës dhe Serbisë, në kuadër të dialogut të Brukselit, pas më shumë se 20 muajve,

Avdullah Hoti e takoi sot për herë të parë si kryeministër presidentin e Serbisë, Aleksandër Vuçiq në Bruksel. Ky është takimi i parë i drejtpërdrejtë ndërmjet përfaqësuesve të Kosovës dhe Serbisë, në kuadër të dialogut të Brukselit, pas më shumë se 20 muajve

Vuçiq: Flet serbisht, apo kupton?

Hoti: Kuptoj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *