Bekim Jashari uron shqiptarët e Maqedonisë: Uroj që sa më shpejtë të konstituohet qeveria e re me Kryeminister Shqiptar

Bekim Jashari uron shqiptarët e Maqedonisë: Uroj që sa më shpejtë të konstituohet qeveria e re me Kryeminister Shqiptar

Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut të faktorizuar nga rezultati i zgjedhjeve të djeshme parlamentare
Një rezultati i mirë i arritur nga partitë shqiptare në zgjedhjet e djeshme në vendin e tyre autokton, i cili duhet të kurorzohet me bashkimin e deputetëve shqiptar në kuvend, për t’i mbrojtur interesat e shqiptarëve dhe për të shtyer përpara aspiratat faktorizuese, zhvillimore e integruese.
Për këtë rezultat dhe proces zgjedhor e uroj gjithë spektrin politik shqiptar në Maqedoninë e Veriut.
Uroj që sa më shpejtë të konstituohet qeveria e re me shqiptarët në udhëheqje shtetërore për të dhënë shembull të qeverisjes së mirë e transparente.
Urime!
Bekim Jashari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *