Wów! Arbenita póžóń tòp.leśś nga váśkâ dhe i “ćmeńd” të gjithë

Wów! Arbenita póžóń tòp.leśś nga váśkâ dhe i “ćmeńd” të gjithë

Bukuroshja Arbenita Ismajli s’ka aspak nevojë të zhvi.shet për të tërhequr vëmen.djen e ndjekësve në Instagram.

Por, mendoni ç’bëhet kur ajo e bën vërtetë një veprim të tillë! I gjithë rrje.ti flet për të!

Vetëm pak orë më parë, Arbenita ka ndarë me fansat mom.ente nga rel.aksi i saj në vas.kë dhe deshi, s’deshi, doli top.less dhe e dje.gur Inter.netin!

Mode.lja po.zoi në va.skë teksa pinte një gotë verë dhe shij.onte e vetme qetës.inë, ndërsa poshtë syve kishte vendosur edhe një mas.kë për rra.thët e zinj.

“Na.tè e vo.né në Manchester”- ishin fjalët e Arbenitës krahas poz.ave super śek.śí.

Në fakt, kjo është hera e parë që shohim poza të tilla prej mode.les, e cila përpiqet të tregohet shpesh e reze.rvuar në fot.ot e saj.

Mund t’i numërojmë me gishtin e një dore rastet kur Arbenita e ka bërë zem.rën gur dhe ka ndarë fo.to ho.t, por kurrë tòp.leśś.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *