Ahmeti : 60 persona janë testuar sot. Nga e hëna do të fillojmë me testimin e qytetarëve me teste serologjike

Ahmeti : 60 persona janë testuar sot. Nga e hëna do të fillojmë me testimin e qytetarëve me teste serologjike

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka bërë të ditur se pasi që kanë pranuar gjatë ditës së djeshme makinat e para si dhe testet serologjike, kanë filluar që nga sot me kryerjen e këtyre testeve, transmeton IndeksOnline.

60 persona sic ka thënë Ahmeti janë testuar sot.
Ndërsa nga e hëna Ahmeti ka premtuar se do fillojnë me testimin e qytetarëve por se prioritet do të ketë grupet e rrezikuara me simptome.

Aktualisht Ahmeti ka bërë të ditur se kanë kapacitetin e rreth 100 testeve në ditë, por se kjo pritet të ndryshoj brenda dy javësh, ku do të shtohet kapaciteti për 400 teste në ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *