Hero i vërtetë. Edhe pse  vetëm 6 vjeç  , mbrijti motrën së tij

Hero i vërtetë. Edhe pse vetëm 6 vjeç , mbrijti motrën së tij

Gjashtë vjeçari Bridget nga Cheyenne, Wyoming ,shpetoi motren e tij nga su. lmi i nje qeni në daten 9 Korrik. Pasi u perball me rrez. ikun ai kapi motren e tij per dore dhe vrapuan sebashku te shpetonin.

Ai tha me vone : Nese dikush duhet te vdi.ste, ai do te isha une jo motra ime. Tani ai po rikuprohet pasi mori 90 te qepura nga kafshimet. Nje hero i vertete qe meriton vemendjen tone . Lum motra per vellain !
Truehero Six-year-old Bridger from Cheyenne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *