Arsyet pse një puthje në ballë është 100 herë më e mirë se ajo në buzë

Arsyet pse një puthje në ballë është 100 herë më e mirë se ajo në buzë

Një puthje është një mashtrim i bukur i krijuar nga natyra për të ndaluar fjalimin kur fjalët bëhen të tepërta. Ne puthemi për të thënë “përshëndetje”, “mirupafshim”, të tregojmë dashuri, të ngushëllojmë dhe të urojmë fat.

Puthja kënaq trupin dhe shpirtin, dhe na mban të lidhur, na forcon lidhjet tona. Njerëzit mund të shohin dhe përdorin puthje në mënyra të ndryshme, dhe ka kaq shumë lloje të ndryshme të puthjeve, si një e butë dhe e gjatë, një puthje befasuese, puthje në faqe, në vesh, në ballë ose një puthje franceze.

Puthjet në ballë janë jashtëzakonisht të fuqishme, pasi ato komunikojnë diçka më të thellë se tërheqja erotike ose një përshëndetje e thjeshtë. “Puthja në ballë tregon një intimitet të fortë emocional”.

Ato janë shumë më personale sesa puthjet në gojë, dhe këtu janë 8 arsye pse ato janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të treguar dashuri: “Një puthje në ballë tregon adhurim, një mënyrë për të thënë “Unë mendoj se je i shkëlqyeshëm” ose “ti je i përsosur”.

Një mënyrë e shkëlqyeshme për të komunikuar pa fjalë. Një puthje në ballë tregon dashuri dhe kujdes dhe ju bën të ndjeheni të mbrojtur dhe të sigurt. Çakra e tretë e syrit është e vendosur pikërisht në ballë, kështu që një puthje atje është si prekja e shpirtit.

Kur partneri juaj kthehet në shtëpi nga puna dhe ju puth në ballë, kjo tregon se ai/ajo po mendonte për ju dhe kujdesej për ju gjatë gjithë ditës. Mbështet një lidhje emocionale, pa theksuar atë seksuale. Një mënyrë e shkëlqyeshme për të treguar dashuri në publik pa tërhequr shumë vëmendje.

Ai tregon vlerësimin dhe respektin tuaj. Një puthje në ballë mund të nënkuptojë shumë gjëra, por është një nga puthjet më të ëmbla që mund të jepni ose të merrni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *