Ambasada e ShBA-së ka një porosi për qytetarët e Kosovës

Ambasada e ShBA-së ka një porosi për qytetarët e Kosovës

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA), në Kosovë ka bërë një porosi për të rinjtë e Kosovës.

Përmes një postimi në faqen e tyre në “Facebook”, ambasada e ShBA-së ka kërkuar nga qytetarët që të vendosin maskën dhe të mbajnë distancën sociale.

“Covid-19 është i vërtetë. Të rinj: Ne e dimë se është e rëndësishme të kaloni kohë me miqtë tuaj, thjesht bëjeni këtë me mend. Vendosni maskën tuaj, distancën sociale dhe mos harroni se po e bëni këtë për të mbrojtur miqtë tuaj sa më shumë për ju. Dhe mos harroni të pastroni celularin sa më shpesh dhe lani duart!”, thuhet në njoftimin e ambasadës së ShBA-së në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *