119 raste me COVID-19 në Kosovë

119 raste me COVID-19 në Kosovë

Konfirmohen edhe 119 raste me COVID-19 në Kosovë
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik (IKSHPK), kanë bërë publike sot përmes një konference për media, rezultatet e reja të testimeve për COVID-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *