Sot dita e dytë, Hashim Thaçi intervistohet përsëri nga Haga

Sot dita e dytë, Hashim Thaçi intervistohet përsëri nga Haga

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi do të intervistohet dhe sot nga Prokuroria Speciale lidhur me akt. aku. zën për kri. me lu. fte.

Ditën e djeshme Thaçi u paraqit për herë të parë pas ngritjes së akt. aku. zës teksa tha se ishte një seancë për sqarimin e çështjeve teknike dhe fillestare teksa prokurorët u interesuan për UÇK-në.

“Unë sot kam dëgjuar shkëmbimet e teknaliteteve të ndryshme mes avokatit z. Prosper dhe prokurorëve, çështjet sqaruese teknike dhe në të njëjtën kohë edhe ato fillestare të interesimit të prokurorëve për UÇK, kështu që do të vazhdon nesër “,ka deklaruar Thaçi pas intervistimit.

Thaçi ka mohuar ak.u.zat që i ka ngritur Prokuroria Speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *