Simptomat e koronavirusit, ISHP: Ja 7 rastet kur duhet të kërkoni menjëherë ndihmë mjekësore

Simptomat e koronavirusit, ISHP: Ja 7 rastet kur duhet të kërkoni menjëherë ndihmë mjekësore

Simptomat e Covid-19 variojnë nga të lehta deri në forma të rënda.

Shenjat shfaqen dy deri në 14 ditë pas ekspozimit ndaj virusit Covid-19.

Instituti i Shendetit Publik, ISHP, në një postim në rrjetet sociale rendit simptomat e koronavirusit të cilat nuk duhen neglizhuar dhe duhet kërkuar ndihmë.

Simptomat:

Kollë, Temperaturë, Ethe, Dhimbje muskujsh
Vështirësi në frymëmarrje, Dhimbje fyti
Humbje të shijes dhe nuhatjes, Konfuzion
Përgjumje, Dhimbje, shtrëngim në kraharor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *