“Kollë, temperaturë, ethe dhe dhimbje muskujsh”, ISHP: Simptomat e koronavirusit shfaqen 2-14 ditë pas ekspozimit

“Kollë, temperaturë, ethe dhe dhimbje muskujsh”, ISHP: Simptomat e koronavirusit shfaqen 2-14 ditë pas ekspozimit

Instituti i Shëndetit Publik tregon disa nga shenjat e koronavirusit, ndërsa iu bën thirrje qytetarëve të bëjnë kujdes, si dhe të kërkojnë menjëherë ndihmë mjekësore, nëse i shfaqin ato.

Përmes një mesazhi në rrjetet sociale, Instituti i Shëndetit Publik thekson se disa nga shenjat e Covid-19 janë: kollë, temperaturë, ethe, dhimbje muskujsh, vështirësi në frymëmarrje, dhimbje fyti, humbje të shijes dhe nuhatjes.

Sipas Instituti i Shëndetit Publik, simptomat variojnë nga të lehta deri në forma të rënda, dhe shfaqen 2-14 ditë pas ekspozimit ndaj virusit Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *