Hoti ” vazhdon plaçkitjen”, Emëron një koordinator që ne 2019, e konsideronte pozitë vetëm për plaçkitjen e buxhetit

Hoti ” vazhdon plaçkitjen”, Emëron një koordinator që ne 2019, e konsideronte pozitë vetëm për plaçkitjen e buxhetit

Avdullah Hoti, dikur e quante “plaçkitje të buxhetit të shtetit” emërimin e një koordinatori kundër ekstremizmit të dhunshëm dhe terrorizmit.

Hoti, në një postim të vitit 2019, akuzonte qeverinë PAN se me emërime të tilla të koordinatorëve nacionalë po e plaçkitë buxhetin e shtetit

Sot ai e ka vazhdu plaçkitjen, duke emëruar Agim Veliun si koordinator kundër ekstremizmit të dhunshëm dhe terrorizmit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *