Hoti  pret në zyrë Milot Rashicën

Hoti pret në zyrë Milot Rashicën

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka njoftuar se gjatë ditës ka pritur në zyrën e tij yllin e përfaqësueses së Kosovës, Milot Rashica.

Hoti e ka quajtuar Rashicën sportist të përmasave globale dhe shembull që duhet ndjekur nga të rinjtë shqiptarë, shkruan Reporteri.

“Kënaqësi e veçantë ta takoj Milot Rashicën, një sportist i përmasave globale dhe shembull që duhet ndjekur nga të gjithë të rinjtë shqiptarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *