Dyshja që do t’i bashkëngjiten Hotit si pjesë e delegacionit në Bruksel

Dyshja që do t’i bashkëngjiten Hotit si pjesë e delegacionit në Bruksel

Jozyrtarisht, televizioni t7 mëson se me kryeministrin do shkojë zëvendëskryeministri, Driton Selmanaj, shefja e kabinetit të Hotit dhe ministri Selim Selimi.

Të dielën zhvilluan një video-konferencë

Dyshja që do t’i bashkëngjiten Hotit si pjesë e delegacionit në Bruksel

Jozyrtarisht, televizioni t7 mëson se me kryeministrin do shkojë zëvendëskryeministri, Driton Selmanaj, shefja e kabinetit të Hotit dhe ministri Selim Selimi.

Të dielën zhvilluan një video-konferencë.

E të enjten do të jetë takimi i parë kokë më kokë mes kryeministrit Avdullah Hotit dhe presidentit serb, Aleksander Vucic.

Pjesë e ekipit të Hotit, do jetë edhe ministri i Drejtësisë, Selim Selimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *