Tha në TV se pagoi 50 euro për t’u futur nga Shqipëria në Mal të Zi pa test, arrestohet gjermani

Tha në TV se pagoi 50 euro për t’u futur nga Shqipëria në Mal të Zi pa test, arrestohet gjermani

Një ngjarje jo e zakonte por e kuptueshme për situatën në të cilën po kalojmë, ka ndodhur me një shtetas gjerman i cili është arrestuar në Mal të Zi.

Ndalimi i tij ka ndodhur pasi gjatë një interviste ku pyetej se si po kalonte pushimet ai tregoi se si kishte korruptuar me 50 euro policët në pikën kufitare me Shqipërinë.

“Unë udhëtova me makinë”, tregon ai. Ndërsa kur gazetari e pyet nëse kishte kalaur testin për Covid-19, ai thotë se jo.

“Vetëm i futa 50 euro në pasaportë dhe kalova pa problem”, shton ai.

Më poshtë është intervista e tij:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *