Pezullohen pushimet vjetore për të gjithë të punësuarit në institucionet shëndetësore

Pezullohen pushimet vjetore për të gjithë të punësuarit në institucionet shëndetësore

Në Kosovë është marrë vendimi që Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar të pezullojë të gjitha pushimet vjetore deri më datën 1 gusht 2020 për të gjithë të punësuarit në institucionet publike që ka nën menaxhim.

ShSKUK-ja ka bërë me dije përmes një njoftimi në faqen zyrtare se vendimi është marrë në koordinim me Qeverinë e Republikës së Kosovës, Ministrinë e Shëndetësisë, Federatën Sindikale të Shëndetësisë, Odën e Mjekëve dhe odat tjera profesionale.

“Në koordinim me Qeverinë e Republikës së Kosovës, Ministrinë e Shëndetësisë, Federatën Sindikale të Shëndetësisë, Odën e Mjekëve dhe odat tjera profesionale, ka pezulluar të gjitha pushimet vjetore deri më datën 1 gusht 2020 për të gjithë të punësuarit në institucionet publike nën menaxhim të ShSKUK, përfshirë stafin shëndetësorë dhe tekniko-administrativ”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *