Ófertá e parë žyrtáre, Werder Bremen veńdoś për Rashicën

Ófertá e parë žyrtáre, Werder Bremen veńdoś për Rashicën

Milot Rashica do të largohet nga Werder Bremen. Sulmuesi shqiptar pasi ndihmoi ekipin e tij që të mos binte nga Bundesliga ka vendosur që të nisi një àventùr të re.

Një gjë të tillë lojtari ia ka bërë me dije dhe klubit gjerman që janë dórézuar dhe presin ófertá.

Mediat gjermane bëjnë me dije se Leipzig ka bërë ófertéń e parë zyr.tare duke ofr.uar 15 mílíóń eùró për kartonin e Rashicës.

Werder e konsideruar një shifër të ulët dhe e ka refu.zuar duke kërkuar jo më pak se 25 mil.ionë euro. Për sulmuesin e Kosovës inter.sohen edhe skuadra si Milan, Lazio, Napoli, apo edhe në Premier League.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *