Nuk do t’a beśóni sa kanë kùshtùar vetëm bíkínít! Nora Istrefi më śekśí se kùrré

Nuk do t’a beśóni sa kanë kùshtùar vetëm bíkínít! Nora Istrefi më śekśí se kùrré

Këngë.tarja Nora Istrefi është padyshim një ndër këng.ëtaret më të kërkuara në tregun Shqip.tar.

Këngët.arja duket se ka nisur push.imet pavarësisht rrezi.kut të përh.apjes të vir.usit Ćòvíd-19.
Në det po shoq.ërohet nga mi.kja e saj më e mirë, vajza Renee.

Nora nga pushi.met i ka publi.kuar disa fo.to në të cilat duket śek.si në bik.ini, më pas doli çmimi i tyre dhe nuk është i ülét.

Bík.ínít e këng.ëtares Shqip.tare kushtojnë 195 eu.ro ndërsa sandalet 575 eu.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *