Drejtori i Policisë paralajmëron masa ndéshkuese për mosmbajtje të maskave

Drejtori i Policisë paralajmëron masa ndéshkuese për mosmbajtje të maskave

Drejtori i përgjithshëm i Policisë, Rashit Qalaj, ka paralajmëruar marrjen e masave ndëshkimore ndaj qytetarëve që nuk marrin masat për mbrojtje nga koronavirusi.

Qalaj, i ftuar në emisionin e mëngjesit në KTV, “Sot”, ka thënë se nga nesër Policia dhe inspektorët do të fillojnë me informimin e publikut për nevojën e mbajtjes së maskave në hapësirat publike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *