U shtir qëndroi në karrige me rrota për 15 vjet. gruaja përfitoi 1 milion paund

U shtir qëndroi në karrige me rrota për 15 vjet. gruaja përfitoi 1 milion paund

“Gruaja më dinake ndonjëherë” është konsideruar nga burri i saj një grua e cila u hoq si e verbër, në mënyrë që të përfitonte 1 milion paund, është cilësuar si ‘gruaja më dinake ndonjëherë’ nga burri i saj.

John Pomfrey, 60 vjeç, nuk e kishte idenë se gruaja e tij Christina, 65 vjeç, ishte duke gènjyer se ishte plotësisht e verbër dhe qëndroi në karrige me rrota për 15 vjet.

Christina Pomfrey u kap duke ecur pa u shoqëruar nga hetuesit.

Ajo përdori dy identitete dhe pretendoi gjithçka që nga mbështetja e të ardhurave, deri e tek përfitimi i strehimit.

Një gjykatë vlerësoi se si “ekzagjeroi rëndë” paaftësitë e saj, për të kërkuar më shumë se 1 milion £ përfitime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *