Thaçi arrin në Hagë për t’u intervistuar nesër nga Specialja

Thaçi arrin në Hagë për t’u intervistuar nesër nga Specialja

Presidenti Hashim Thaçi, tashmë ka arritur në Hagë si i ftuar nga Prokuroria Speciale për t’u intervistuar.

Në orës 15:00, ai është nisur nga aeroporti i Tiranës për t’u intervistuar nesër në Hagë ku do të mbrohet nga avokati britanik Geoffrey Nice, dhe se tashmë ka rritur atje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *