Nis takimi virutal Hoti dhe Vuçiç

Nis takimi virutal Hoti dhe Vuçiç

Shërbimi Evropian i Veprimit të Jashtëm (EEAS), ka publikuar axhendën e plotë të takimit që pritet të mbahet sot mes kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hotit, dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiç.

Ky video-takim pritet të fillojë në orën 10:00. “Dialogu Beograd-Prishtinë i lehtësuar nga Bashkimi Evropian, do të rifillojë në Bruksel në formën e video-konferencës.

Do të jetë takimi i parë i nivelit të lartë i Dialogut që nga viti 2018, dhe do të pasohet nga një takim personal i nivelit të lartë në Bruksel të enjten më 16 korrik”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *