Ish anëtarja e NISMA-së,  dashnorët e politikanve janë të priveligjuara në pozita të larta

Ish anëtarja e NISMA-së, dashnorët e politikanve janë të priveligjuara në pozita të larta

Egzona Muharremi, ish kandidatja e Nismës Socialdemorakte për deputete Egzona Muharremi ka reaguar për skenat që ndodhën ne Kuvendin e Kosovës.

Reagimi i plotë i Egzonës

Vërsul.ja ndaj Kryetarës së Kuvendit, zonjës Osmani, nxjerri në pah fytyrat e vërteta të ish bashkëpartiakut të saj, mjerimisht deputet në Kuvendin e Kosovës.

A mund të vendosin këta në mënyrë të drejtë për neve dhe te ardhmen tone?!

Kjo i tejkalon bindjet tona partiake, këtu po tentohet të sulmoh.et një grua, nënë, e vajzë e dikujt…

Me vjen keq që nuk mund t’i shihni edhe disa njerëz të pushtetshem nëpër ministritë tona.

Derisa dashnorët e tyre janë të privilegjuara në beneficione e pozita të larta, nuk janë xhentelmena edhe ndaj grave tjera, përkundrazi, sjelljet të tilla ka kudo, por heshtin, sepse ndihen të okupu.ar ndaj pusht.etarëve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *