Deputeti i LDK-së Xhavit Ukaj e humb “kontrollën” kapet me bashkëbiseduesin

Deputeti i LDK-së Xhavit Ukaj e humb “kontrollën” kapet me bashkëbiseduesin

Në redaksinë tonë ka ardhur një bashkëbisedim në mes deuputetit Xhavit Ukaj, i cili mbrëmë sul.moi Kryetaren e Parlamentit, Vjosa Osmanin, dhe një qytetari të mllefosur.

Në redaksinë tonë ka ardhur një bashkëbisedim në mes deuputetit Xhavit Ukaj, i cili mbrëmë sul.moi Kryetaren e Parlamentit, Vjosa Osmanin, dhe një qytetari të mllefosur.

Në këtë bisedë përmes “messenger” shihet një gjuhë aspak e hijshme nga ana e deputetit të LDK-së, ku fyèn në baza familjare bashkëbiseduesin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *