Śfīdá dhe dùele interesante, Kategoria e Parë zbret sot në fushë

Śfīdá dhe dùele interesante, Kategoria e Parë zbret sot në fushë

Kategoria e Parë zbret sot në fushë, ku nuk mungojnë takimet interesante. Skuadrat luftojnë për objektivat sezonal, me besimin se do i arrijnë ato. Në play Out të Grupit A, Dinamo nuk ka rrugë tjetër veç fitoren ndaj Burrelit. Kjo është e vetmja rrugë që të mban në lojë sa i përket mbi.jetesës.

Supersfidë prtiet të jetë ajo mes Apolonisë dhe Pogradecit, gjë që e tregon edhe rival.iteti mes ekipeve . Kastrioti udhëton në Lezhë, ku luan për statistikë ndaj Besëlidhjes, pasi e ka siguruar një vend në Superiore. Të gjitha duelet luhen në orën 17.30.

Play Off, Grupi A

Besëlidhja – Kastrioti

Korabi – Erzeni

Play Off, Grupi B

Apolonia – Pogradeci

Besa – Lushnja

Play Out, Grupi A

Burreli – Dinamo

Egnatia – Velecciku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *