Gjini: Vjosa Osmani ka mungesë edukate, ajo po sillet si diktatore

Gjini: Vjosa Osmani ka mungesë edukate, ajo po sillet si diktatore

Se ka mungesë edukate nga një numër i deputetëve të Kuvendit të Kosovës është më se evidente.
Fatkeqësisht Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani nuk bë përjashtim fare”, shkroi Gjini.

Ai tha se Osmani po sillet si diktatore duke i fyer deputetët e Kuvendit. Tutje, sipas Gjinit, sjellje e tillë nuk i ka hije kryetare së Kuvendit.

Shkrimi i plotë i Ardian Gjinit

Se ka mungesë edukate nga një numër i deputetëve të Kuvendit të Kosovës është më se evidente.
Fatkeqësisht Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani nuk bë përjashtim fare!
Vjosa në mënyrë të përsëritur sillet ndaj deputetëve si diktatore, i fyen dhe iu bërtet atyre. Kjo është sjellje brutale dhe nuk i ka fare hije Kryetares së Kuvendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *