Èńgjèll? Nevina Shtylla i žbulón ńdjekésve anën ńegátíve të saj

Èńgjèll? Nevina Shtylla i žbulón ńdjekésve anën ńegátíve të saj

Moderatorja Nevina Shtylla ka realizuar një mini-intervistë me ndjekësit në Instastory. Ajo iu është përgjigjur pyetjeve të ndryshme, duke žbùlùar të reja që nuk i dinim për të.

Një ndër ndjekësit e ka pyetur moderatoren për një anë të ke.qe të sajën, e cila nuk njihet nga njerëzit dhe ajo nuk ia ka kur.syer një përgjigje. Nevina ka treguar se ùrreń të zgjohet herët dhe si rrjedhojë shkon gjithmonë me vonesë në takimet e mëngjesit.

“Nëse lini takim shumë herët në mëngjes me mua dhe ju them që jam nisur, po vij… Takimet nga ora 10 e më pas janë më frytdhënëse. Jo një njeri mëngjesi”, është përgjigjur ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *