Depueti Avdyli për kolegun e tij: Përjashtimi i këtij është pak, ai njhet për këso sjelle

Depueti Avdyli për kolegun e tij: Përjashtimi i këtij është pak, ai njhet për këso sjelle

Deputeti i LDK-së, Haxhi Avdyli, është I mendimit se kolegu I tij Xhavit Ukaj, duhët të përjashtuar nga Kuvendi. Ai njihet për këso sjelle

“Kur argumenti i shprehjes mungon, e dija për debat është e mangët, atehërë qyqarllëku muskulor tregohet me gra. Dhe atë jo vetëm ndaj një grua por kryetare e Kuvendit. Ah ku je katandisë LDK-ja ime. Përjashtimi i këtij kolegu që njihet për kêso sjellje me persona të dobët është pak, ose po bëjmë Kuvendin Teksasin e shekullit 19” përundon Avdyli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *